Marc Márquez, Campió del Món de Moto2 2012

L’any passat, Marc Márquez no va poder lluitar pel títol després d’una desafortunada caiguda al Gran Premi de Malàisia però avui, tal com va dir abans de la cursa, ha pensat per primera vegada en el títol en tota la temporada i sabedor que un catorzè li servia per fer-se amb l’anhelat guardó s’ha limitat a controlar a Scott Redding i al grup perseguidor.

Tot i que Pol Espargaró va intentar posar-li les coses difícils sobretot en les últimes carreres, Marc Márquez ha demostrat no només conformar-se amb sumar punts per al títol sinó que ha entrat en la baralla en cada carrera i en cada volta. Demostra així la seva ànsia de victòria en qualsevol gran premi.

Tot i tenir una carrera relativament tranquil·la, Anthony West va aconseguir arribar tant a Scott Redding com al propi Marc Márquez quan quedaven quatre voltes per al final i el va superar una volta més tard. Però avui encara que era un dia per pensar més enllà de la victòria, del calaix … va tornar a demostrar la seva fam i superava a Scott Redding a l’última volta per poder celebrar des del pòdium el títol de CAMPIÓ DEL MÓN DE MOTO2 2012.

MotoGP ja està preparat per rebre a Marc Márquez, Campió del Món de Moto2 2012 i segon espanyol a aconseguir el títol de la categoria.